Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'dan Erdoğan'a düzensiz göçmen ve demografik işgal uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin yeni yasama yılı açılışında yaptığı konuşmada, "İsrail'in bir sonraki hedefinin Türkiye olacağını" ifade etti. Bu sözlere karşılık Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İsrail ve ABD'nin hedefinin Türkiye olduğunu görüyorsanız, Suriyelilerin geri gönderilmesi için gerekli girişimlere başlamak zorundasınız.

Arslan, Cumhurbaşkanı'na hitaben yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı, İsrail ve ABD'nin hedefi daima Türkiye ve Türk milletidir. Irak'ı işgal ederken, Suriye'de iç savaş çıkartırken, Lübnan'a saldırırken ve Kıbrıs üzerine planlar yaparken ülkemize yönelik kirli hedefleri görmediniz mi? Dün ASALA'yı, bugün PKK'yı taşeron olarak kullanan bu güçler, İsrail ve ABD değil midir?" dedi.

40 yıldır emperyalist güçlerin kuklası terör örgütleriyle mücadele ettiklerini belirten Arslan, "Bugün Suriye üzerinden gelen YPG/PKK tehdidini büyümeden yok etmek, milli güvenliğimiz için hayati önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı olarak bugün düşünmeniz gereken en önemli konu, düzensiz göçün demografik işgal boyutuna ulaşmasıdır. Bu durumun ortaya çıkmasında kimlerin rol aldığını da göz önünde bulundurmalısınız" diye seslendi.

Suriye'nin kuzeyinde silahlı ve Türkiye'yi doğrudan tehdit eden terör örgütü YPG/PKK'nın varlığının İsrail ve ABD senaryosu olduğunu vurgulayan Arslan, "Bu senaryonun hayata geçmesi için kaçak ve mültecilerle doldurulmuş, nüfus yapısı bozulmuş bir Türkiye inşa edilmeye çalışılıyor" dedi.

"Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısının kaçaklar, mülteciler ve vatandaşlık verilenlerle ilgili iktidar partisiyle aynı fikirleri paylaşması tesadüf değildir" diyen Arslan, "Ne İsrail ne de ABD, içerde birlik ve beraberliğini sağlamış yekvücut bir Türk milletini hedef alamaz. Mülteci ve kaçak kampına dönen Türkiye, millet hayatı dinamitlenen bir Türk milleti haline gelmektedir" şeklinde konuştu.

Son olarak, "Eğer İsrail ve ABD'nin hedefinin Türkiye olduğunu görüyorsanız, Suriyelilerin geri gönderilmesi için gerekli girişimlere başlamak zorundasınız" diyerek sözlerini tamamladı.

ASKİ SPOR BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMİŞTİ

Ankara Beypazarı doğumlu olan Yüksel Arslan, 21 Aralık 2023 tarihinde Mansur Yavaş'ı desteklediğini belirterek İYİ Parti'den istifa etmişti. Uzun süredir ASKİ Spor Başkanı da olan Arslan, kısa süre önce yaptığı bir paylaşımda İmamoğlu'na yönelik olduğu iddia edilen açıklaması sebebiyle Mansur Yavaş tarafından tepki almış ve istemeden Yavaş'a zarar verdiğini aktararak ASKİ Spor Başkanlığından istifa etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri