Ankara Oğuz Seğmenleri ve HAMOY, Cumhuriyet'in 100. Yılı'nı coşkuyla kutladı

Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği, Cumhuriyetin 100. Yılı ve Dernek Kuruluşunun 10. Yıldönümünde unutulmaz bir konserle katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

FOTOĞRAFLAR: SAMET EKER

Ankara Beşevler yerleşkesinde bulunan Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Konser Salonu’nda gerçekleşen konsere Ankara Oğuz Seğmenleri Dernek Başkanı Ayhan Ertürk, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet’in 100. yılı ve Ankara Oğuz Seğmenleri Derneğinin 10. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen seğmen havası konserinin açılış konuşmasını yapan Ankara Oğuz Seğmenleri Dernek Başkanı Ayhan Ertürk, "Sağanak yağışlı bir Ankara akşamına rağmen büyük bir katılım görmekteyim. Yağmura aldırış etmeden geldiniz. Bu özel gecede sizleri aramızda görmek bizi ayrıca onurlandırdı ve gururlandırdı. Cumhuriyetimizin 100. yılına ve derneğimizin 10. yıldönümüne böyle bir coşkuyla giriyor olmak bizleri mutlu ediyor. Necmettin Palacı anısına düzenlemiş olduğumuz seğmen havası konserine hepiniz hoş geldiniz. Keyifli bir akşam geçirmenizi diliyorum." dedi.

“MÜZİKAL ETKİNLİKTE BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Konser öncesinde HAMOY Gençlik Korosu Şefi Ufuk Önder Serdar da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Serdar, "Bugün çok özel bir gün ve bu güzel akşamda bir araya gelerek Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamak, çok anlamlı bir deneyim. Bu müzikal etkinlikte birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Gecenin özel olduğunu vurgulayan Serdar, "Cumhuriyetimizin ilk müzik okulu olan Musiki Muallim Mektebi'nde olduğumuz bu mekanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyoruz. Üniversitemizin adı da kendisinden geliyor ve bu akşam, sizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunma niyetindeyiz." ifadelerini kullandı.

Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği'nin düzenlediği konser, Cumhuriyet coşkusunu müzik ve seğmenlerin gösterisi ile buluşturarak davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri