Ankara Olgunlar Caddesi'nde kırık kaldırımlara sonunda el atıldı

Ankara'nın merkezi Çankaya'da bulunan Olgunlar Caddesi, uzun süredir kırık ve düzensiz kaldırımlarıyla dikkat çekiyordu. anadolugazete.com.tr'nin gündemde tuttuğu Başkent'in bozuk kaldırımları birer birer yenilenmeye başladı. Çankaya Belediyesi, halktan gelen yoğun şikâyetler ve talepler üzerine harekete geçerek kaldırımları yenileme çalışmalarına başladı.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Çankaya Belediyesi, kaldırımları yenileme çalışmalarına başladı. İlk etapta kırık ve tehlike oluşturan taşlar kaldırılarak yerine modern ve dayanıklı malzemelerden yapılan yeni kaldırımlar döşeniyor. Belediye ekipleri, çalışmaların başladığı ilk gün bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sorunları yerinde tespit etti.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Kaldırım yenileme çalışmalarının başlaması, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Olgunlar Caddesi'nde uzun yıllardır esnaflık yapan Mehmet Bey, "Belediyenin nihayet bu soruna el atması bizleri çok sevindirdi. Müşterilerimiz için de artık daha güvenli bir yol olacak." diye konuştu.

Yetkililer, Çankaya bölgesindeki çalışmaların planlanan sürede tamamlanacağını ve bölgenin daha güvenli ve yaşanabilir bir hale geleceğini belirtti.

Olgunlar Caddesi'nde başlayan ve diğer bölgelerde de devam eden çalışmalar vatandaşın takdirini kazandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri