Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz: Yılbaşı biletleri tükenmek üzere

Yeni yıla girmeye az bir zaman kala Başkent Ankara'da yılbaşı biletlerinin tükenmekte olduğu açıklaması yapıldı.

Ankara Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Poyraz, yeni yıla kısa bir süre kala Ankara'da satışa sunulan Milli Piyango yılbaşı biletlerinin yüzde 80-90 oranında tükendiğini ifade etti.

BÜYÜK İKRAMİYE 400 MİLYON TL

Poyraz, yılbaşı piyango çekilişinde dağıtım garantili büyük ikramiyenin 400 milyon TL olduğunu belirterek, biletlerin yüzde 80-90 oranında tükendiğini açıkladı. Poyraz, çekilişin 31 Aralık gecesi gerçekleşeceğini ve büyük ikramiyenin tam bilet isabet etmesi durumunda bir kişinin 400 milyon TL kazanacağını ifade etti. Yılbaşı biletlerinin çeyrek için 100 TL, yarım için 200 TL, tam bilet için ise 400 TL olarak satışa sunulduğunu belirten Poyraz, satışların beklenenden iyi gittiğini ve esnafın memnun olduğunu söyledi. Kalan biletlerin ise son günlerde hızlı bir şekilde tükenmesi bekleniyor.

ORTA YAŞ VE ÜZERİ HALA BASILI BİLET ALIYOR

Orta yaş ve üzerindeki bireylerin hala basılı piyango biletlerine yönelmeye devam ettiğini ifade eden Poyraz, seyyar piyango bayilerinin yanı sıra sayısal oyun makinelerinden de bilet satışlarının yapıldığını söyledi. Poyraz, orta yaş ve üzeri kesimin genellikle klasik biletleri tercih ettiğini, gençlerin ise yeni nesil sayısal biletleri tercih ettiğini belirtti. Ancak zamanla, olayın sayısal bilete ve şans oyunlarına yöneleceğini ve işin giderek sanal ortamlara kayacağını öngördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri