Ankara Sincan Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

Sincan Belediye Murat Ercan, gençlerin talepleri doğrultusuna Mustafa Kemal Mahallesi'ne kıraathane yaparak tesisi hizmete açtı.

Sincanlı gençler talep etti, Belediye Başkanı Murat Ercan ise harekete geçti.

Sincan'da gençlerin rahat ve güvenli ortamlarda ders çalışmalarına olanak sağlayan millet kıraathanelerine bir yenisi daha eklendi. Sincan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi törenle açılarak hizmete başladı.

SİNCAN’DA 10. MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETTE

İlki 2018 yılında hizmete açılan millet kıraathanelerinin 10.’su Yenikent Mustafa Kemal Mahallesi’ne açıldı. 80 kişi kapasiteli millet kıraathanesi öğrencilere ders çalışma ve kitap okuma fırsatı sunuyor. İç dekorasyonu ve çevre düzenlemesi ile dikkat çeken kıraathane, Sincanlı gençleri ağırlıyor. Ev konforunda ders çalışma fırsatı sunan kıraathane, sabah 08.00 ila 12.00 saatleri arasında hizmet verecek.

"YENİKENT HERKESİ GÖZBEBEĞİ OLDU"

Mustafa Kemal Mahallesi Millet Kıraathanesi açılış konuşması yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Yenikent'in yatırımlarla herkesin gözbebeği haline geldiğini söyledi.

Yenikent'te birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ercan, "Havuzumuz, kreşlerimiz, 300 bin metrekarelik Sincan Park’ımız, Hanımlar ve Güngörmüşler Lokalimizle burası cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Millet kıraathanemizi de tamamladık, gençlerimize ve Sincan'ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Kıraathanelerde öğrencilere ücretsiz olarak çorba, çay ve kek ikram edilirken; internet hizmeti de veriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri