Ankara Sincan'da araç yayaların arasına daldı: Can pazarı yaşandı

Ankara'nın Sincan ilçesi Yenikent semtinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir araç park halindeki araca ve yayalara çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, Yenikent'te sabah saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 06 HKJ 69 plakalı ticari aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki 06 DRB 113 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, kaldırımda yürüyen iki vatandaşa çarparak durabildi.

Kazayı gören çevredekiler hemen sağlık ve polis ekibine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları çevredeki en yakın hastaneye sevk etti. Yaralılar arasında araç sürücüsü ve iki yaya bulunuyor. Yaralıların durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

POLİS İNCELEMESİ BAŞLADI

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede detaylı bir inceleme başlattı. Olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı ve trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaya devam ediyor. Kazanın nedeni ve detayları hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlanacak ve gerekli yasal işlemler yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri