Ankara Sincan'da şok hırsızlık olayı: Bakkal, emanet anahtarlarla soygun yaptı

Ankara'nın Sincan ilçesinde, bir bakkalın kendisine emanet edilen anahtarları kopyalayarak evlerde soygun yaptığı ortaya çıktı. Şüpheli bakkal A.A., gözaltına alınırken, hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın detaylarına göre, Murat Karagöz adlı vatandaş, iki kez hırsızlık olayı yaşanan evine güvenlik kamerası taktırdı. Üçüncü kez evinin soyulmasının ardından, kamera kayıtlarını inceleyen Karagöz, hırsızın daha önce evinin anahtarını emanet ettiği bakkal A.A. olduğunu fark etti. Karagöz, diğer mağdurlarla birlikte elindeki görüntülerle polise başvurdu ve A.A.'dan şikayetçi oldu. Yapılan incelemelerde, bakkalın emanet aldığı anahtarları kopyalayarak hırsızlık yaptığı anlaşıldı.

Olayla ilgili konuşan mağdurlardan Mürsel Kaymak, “6 yıldır aynı mahallede oturuyorduk. Bizi şüphelendirecek bir hareketini görmemiştim. Çocuğumun kumbarasındaki bin 500 lira kaybolunca şüphelenmeye başlamıştım. Güvendiğimiz için evimizin anahtarını bırakıyorduk. Dün hırsızlık görüntüleri ortaya çıkınca şok oldum. Toplam 11 bin lira kaybım var. Paranın yanı sıra iki çeyrek altın ile bir yüzük çalmış. Ailecek görüştüğümüz birisiydi. Paramın çalındığını söylediğimde, başka kişilerden şüphelenmemi sağlıyordu. Güvenip de evinin anahtarını veren herkesi mağdur etmiş. Biz de güvenip anahtarımızı vermiştik. Şikayetçi olacağım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri