Ankara siyasetçilerinden Recai Kutan için başsağlığı mesajları

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan, 94 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. Kutan'ın vefatının ardından Ankara siyasetçileri başsağlığı mesajı yayımladı.

Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle Ankara'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ankara milletvekilleri ve belediye başkanları, 94 yaşındaki Kutan'ın vefatının ardından sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayımladı.

İşte Ankara siyasetçilerinin Recai Kutan için yayımladığı başsağlığı mesajları...

Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Recai Kutan'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda "Milli Görüş hareketimizin öncülerinden, Erbakan hocamızın yol arkadaşı, Saadet Partimizin Kurucu Genel Başkanı, YİK Üyemiz ve ESAM Genel Başkanı Recai Kutan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını Türkiye’nin kalkınmasına ve Milli Görüş hareketine vakfetmiş bir devlet ve dava adamı olan değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve teşkilat mensuplarımıza sabırlar diliyorum. Başımız Sağ Olsun. Mekanı cennet, makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kutan için "Milli görüş hareketinin önde gelen isimlerinden Sn. Recai Kutan beyefendi vefat etmiştir. Değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun" ifadeleriyle başsağlığı diledi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ömer İleri, "Türk siyasi hayatının değerli ismi, Millî Görüş hareketinin öncülerinden muhterem Recai Kutan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Millî Görüş camiasına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Milli Görüş Hareketi’nin öncülerinden, ülkemizin yetiştirdiği değerli dava ve siyaset adamı, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı muhterem Recai Kutan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Ülkemize ve milletimize yaptığı hizmetler, bıraktığı izler her zaman hayırla anılacak" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu da Kutan için başsağlığı mesajı yayımladı. Zorlu, "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Sayın Recai Kutan’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Kutan'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı eski Bakan ve Milletvekili Recai Kutan beyefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum" sözlerine yer verdi.

Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı, Milli Görüş Hareketinin önemli isimlerinden Recai Kutan’a Allah’tan rahmet; muhterem ailesine, sevenlerine ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın da Kutan'ın vefatının ardından X hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Aydın, başsağlığı mesajında "Millî Görüş hareketinin ileri gelen isimlerinden, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı, eski bakan ve milletvekili Sayın Recai Kutan'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma yüce Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Millî Görüş camiasına baş sağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Recai Kutan'ın hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı paylaşımda "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan'ın vefatını üzülerek öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Saadet Partisi camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir de paylaşım yapan isimler arasında yer aldı. Demir, "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve Saadet Parti camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum" notunu düştü.

DEVA Partisi Ankara Milletvekili Sadullah Ergin, "Mevla rahmetiyle muamele eylesin. Güzel bir insanı, liyakat sahibi bir Devlet Adamını kaybettik. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Recai Kutan'ın 94 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından başsağlığı mesajı paylaştı. Yavaş, "Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Sn. Recai Kutan’ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve tüm Saadet Partili vatandaşlarımıza başsağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ise yaptığı paylaşımda "Milli Görüş Hareketi’nin ileri gelenlerinden, Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Sayın Recai Kutan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, Milli Görüş camiasına ve ailesine sabırlar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri