Ankara trafiği çileye döndü: Peki, vatandaş ne diyor?

Ankara'da her geçen gün artan trafik sorunu çileye döndü. Şehir merkezinde ve merkeze inen yollarda yaşanan yoğun trafik vatandaşların tepki göstermesine neden oluyor. Peki, Ankaralılar giderek artan trafik sorunu için ne düşünüyor?

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

Ankara'da son yıllarda baş gösteren ve giderek artan trafik sorunu adeta çileye döndü. Ankara'nın trafik sorunu her geçen gün daha da büyürken, raylı sistem başta olmak üzere toplu ulaşımdaki yetersizlik vatandaşın tepkisine neden oluyor. Ankaralılar, Ulus, Kızılay gibi kent merkezlerinde ve bu lokasyonlara bağlanan yollarda meydana gelen yoğun trafik için Ankara Büyükşehir Belediyesinin çözüm bulmasını talep ediyor.

ANKARALI TRAFİK İÇİN NE DİYOR?

Son dönemde artan trafik sorunu, sosyal medyada da gündeme gelmeye başladı. Ankaralılar, sosyal medyadan Başkent'in trafiği hakkında düşüncelerini paylaştı. Peki, Ankaralılar trafik için ne diyor? İşte yorumlar...

Bazı vatandaşlar trafik sorunu için Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mansur Yavaş'ı sorumlu tuttu. Kimi vatandaşlar ise memur servislerinin kaldırılması, Ankara nüfusunun artması, sürücü hataları gibi nedenlerle trafik sorunu olduğunu söyledi.

Ankaralıların sosyal medya yorumları incelendiğinde trafik sorununun gerekçesi olarak en çok metro hatlarının yetersizliği gösterildiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri