Ankara Ulus'ta bankanın çatısında intihar girişimi!

Ankara'nın Ulus semtinde özel bir bankanın çatısına çıkan şahıs intihar girişimi gerçekleştirdi. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve itfaiye geldi. Ekiplerin vatandaşı ikna etme çabaları sürerken alanda büyük bir kalabalık oluştu.

Ankara Ulus'ta bir özel bankanın çatısına çıkan vatandaş intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların fark etmesi ve polislere haber vermesinin ardından polis ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi.

Ekiplerin vatandaşları vazgeçirme çalışmaları devam ederken bölgede de meraklı bir kalabalık kitlesi oluştu. Caddeyi kullanan vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerini bölgede görünce şaşkınlıklarını gözleyemedi. Çatıya oturan ve zaman zaman ayağa kalkan vatandaşı ikna çalışmaları uzun süre devam etti.

Bir ara çatının arka tarafına yürüyen şahıs, itfaiyenin merdivenindeki görevliler tarafından havadan takip edildi. Bankanın çatısına kadar yükselen itfaiye sepetindeki görevlilerin çatıdaki şahsı ikna çabalarını sürdürdüğü öğrenildi. Öte taraftan polis ekipleri de bölgede güvenli alan oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri