Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinde şikâyetler başladı!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesinde çöp girişinin yaydığı kötü kokular, yaz aylarında vatandaşları ve hastane ziyaretçilerini rahatsız ediyor. Otobüs duraklarının önündeki çöp girişi, kötü kokular nedeniyle şikâyetlere neden olurken, hastane çevresindeki denetim eksiklikleri de dikkat çekiyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde çöp arabası girişi, yaydığı kötü kokular nedeniyle yaz aylarında büyük bir sorun haline geldi. Otobüs duraklarının hemen önünde bulunan çöp arabası, bekleyen vatandaşlar ve cadde üzerinde geçen herkes için rahatsızlık kaynağı oluyor.

TEMİZLİK SORUNU ÇÖP GİRİŞİNDEN BAŞLIYOR

Çöp girişinin yaz sıcaklarında yaydığı koku, hastane çevresindeki yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar, kötü kokular nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşıyor. Hastane çevresinde bulunan esnaf ve bölge sakinleri de aynı durumdan şikâyetçi. Konuyla ilgili olarak yetkililere yapılan şikâyetlerin ise yetersiz kaldığı belirtiliyor.

HASTALAR VE ZİYARETÇİLER TEPKİLİ

İnternet yorumlarında hastaların ve ziyaretçilerin dile getirdiği şikâyetler, durumu gözler önüne seriyor. Beş gün önce bir hasta tarafından yapılan ve fotoğraflarla desteklenen yorumda şunlar belirtildi:

"İnsan burada hasta değilse de hasta olur zaten. Bu ne pisliktir arkadaş? Devlet hastanesi diye bu kadar vurdumduymazlık olur mu? Buraları denetleyen kimse yok mu? Akıl alır gibi değil. Doktorumuz burada olmasa zaten gelinecek bir yer değil ama el insaf, biraz vicdan bu hastalara..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri