Ankara Üniversitesinden organik ürün marketi: Doğal ürünler Batıkent’te halka buluşuyor

Cumhuriyet'in ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi aracılığıyla kendi ürettiği ürünleri tüketiciyle buluşturuyor.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Türk tarımını modern hale getirmek, tarımda yaşanan sorunları bilimsel açıdan görmek ve çözmek amacıyla açılan Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi, ürettiği organik ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından organik olarak üretilen ürünler Batıkent’te açılan Anadolu Tat Market'te piyasa fiyatının altında satılıyor.

'Anadolu Tat' adıyla açılan markette temel gıda ürünleri dışında, manav, şarküteri ve yöresel lezzet ürünleri de yer alıyor. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yetkili satış noktası Batıkent’te faaliyetini sürdürüyor.

'Farkın tadına varın' sloganıyla misafirlerini karşılayan ve köy yumurtası, organik pekmez, taze sıkım tahin gibi birçok organik ürünün bulunduğu Anadolu Tat Markette satılanların büyük çoğunluğu Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ürettiği ürünler. Batıkent’teki markete ilgi ise oldukça yüksek. Markette ayrıca her hafta birçok ürün indirime giriyor.

YENİ ŞUBE ÇAYYOLU'NDA AÇILACAK

Doğal ve organik ürünleri oldukça hesaplı fiyata bulabileceğiniz Anadolu Tat Market’in açık adresi: Yenimahalle ilçesi Ergazi Mah. Cengiz Aytmatov Cad. Gala Batıkent Sit. No:19/R

Anadolu Tat Market Çayyolu Yaşamkent’te de yeni şubesini açacak. 28 Ekim tarihinde açılacak olan şubenin açık adresi şöyle: Yenimahalle İlçesi Yaşamkent Mahallesi 3158. Cadde No:66

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri