Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara'da yapılan operasyonların detaylarını paylaştı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte Başkent Millet Bahçesi Konser Alanı'nda gerçekleştirilen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açılış Töreni, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen araçların teslim törenine katıldı.

Vali Şahin, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile birlikte Başkent Millet Bahçesi Konser Alanı'nda gerçekleştirilen İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Vali Şahin, yerel ürünlerin tanıtımına ve el sanatlarının desteklenmesine yönelik önemli adımlar atıldığını vurguladı.

Vali Vasip Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen, 109. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Törenine de katıldı.

Ayrıca, Vali Şahin, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen araçların teslim törenine katıldı. Bu kapsamda, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon sonuçları ve düzensiz göçle mücadele konularında bilgi verdi. Eylül ayında gerçekleştirilen terörle mücadele kapsamında 30 operasyonda 155 gözaltı ve 26 tutuklama yapıldığını açıklayan Vali Şahin, narkotik suçlarla mücadelede ise 28 operasyonda bin 709 gözaltı ve 230 tutuklama gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı bünyesine 380 yeni aracın daha katıldığını aktardı.

Organize suçlarla mücadele kapsamında 16 gözaltı yapıldığını ve kaçakçılıkla mücadelede 227 milyon TL'den fazla vergi kaybının önlendiğini ifade eden Vali Şahin, güvenli bir toplum yaratma adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri