Ankara'da 15 Temmuz'da Ulus Atatürk Heykeli'nin önü kapatıldı: Güvenlik üst düzey!

15 Temmuz'da Ulus Atatürk Heykeli'nin önü, güvenlik tedbirleri nedeniyle kapatıldı. Polis yetkilileri, bu uygulamanın tamamen güvenlik amaçlı olduğunu ve olası güvenlik ihlallerine karşı alındığını belirtti.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Ankara Ulus'ta bulunan Atatürk Heykeli'nin önü, güvenlik tedbirleri gerekçesiyle kapatıldı. Bölgedeki polisler tarafından alınan bu tedbirler, vatandaşların dikkatini çekti.

OLASI GÜVENLİK İHLALLERİNE KARŞI ÖNLEM

Atatürk Heykeli'nin etrafının kapatılmasının ardından, bölgede görevli polis memurları, bu uygulamanın tamamen güvenlik amaçlı olduğunu belirtti. Yetkililer, her yıl düzenlenen anma etkinlikleri sırasında olası güvenlik ihlallerine karşı önlem almak amacıyla bu tür uygulamaların hayata geçirildiğini ifade etti.

DARBECİLERİN EZDİĞİ ARAÇLAR SERGİLENDİ

Ulus'taki Atatürk Heykeli'nin önü güvenlik sebebiyle kapatıldı. Vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde temsili araç önünde fotoğraflar çekilerek o hain darbe girişiminin bertaraf edildiği günü anarak geçirdiler. Vatandaşlar şehitler için dualar okudu ve rahmet diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri