Ankara'da 19 Mayıs coşkuyla kutlandı: Şehrin birçok noktasında çok sayıda konser

Ankara, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerle coşkulu anlar yaşadı.

Başkent, çeşitli mekanlarda sahne alan sanatçılarla bayramı kutladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mor ve Ötesi konseri öncesinde yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutladı. Yavaş, şunları söyledi:

"Burada 10 binlerce genç kendi bayramını, Türk'ün bayramını coşkuyla kutluyor. Değerli gençler, sizler 31 Mart seçimlerinde ümidimiz, umudumuz oldunuz, inanıyoruz ki hesap verebilir yönetim anlayışımız yine sizlerin gücüyle tüm Türkiye'ye yayılacak ve ülkemiz şatafat, gösteriş, yolsuzluğun ve yoksulluğun ortadan kalktığı aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Sizlere layık olmak için hiç durmadan çalışacağız, güveninizin yükünü omuzlarımızda hissediyoruz."

Etimesgut Belediyesinin organize ettiği Nil Karaibrahimgil konseri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, vatandaşlarla birlikte Nil Karaibrahimgil'in seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Beşikçioğlu Karaibrahimgil'e teşekkür ederek Atatürk portresi ve çiçek hediye etti.

SANATÇILAR VE MEKANLAR

Atatürk Orman Çiftliği: Ünlü rock grubu Mor ve Ötesi, burada sahne alarak gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Etimesgut: Pop müziğin sevilen ismi Nil Karaibrahimgil, coşkulu bir konser verdi.

Ahlatlıbel Atatürk Parkı: Alternatif rock grubu Pinhani, gençlerle buluştu.

Anıtpark: Volkan Konak, güçlü sesiyle sahne aldı.

Mamak: Türk halk müziğinin önemli isimlerinden Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç, 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro'da sevenleriyle buluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri