Ankara'da akıl almaz olay: İçki satmadı diye bir ailenin ocağını söndürdü!

Ankara'nın Cumhuriyet Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi'nde dün gece yaşanan dehşet verici olay, bölge halkını derinden sarstı. Tekel bayi işletmecisi Ümit Kaya (37), saat 22.00’den sonra içki satmayı reddettiği Mete Atak tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Kardeşi Kazım Kaya ise ağır yaralandı.

DHA'nın haberine göre, olay, gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Ümit Kaya ve kardeşi Kazım Kaya, dükkanı kapatmak üzereyken, aynı mahallede oturan Mete Atak içki almak amacıyla dükkana geldi. Ancak Ümit Kaya, yasal düzenlemelere uyarak saat 22.00'den sonra içki satışı yapamayacağını belirtti. Bunun üzerine Atak ile Kaya kardeşler arasında tartışma çıktı.

OLAY ANI

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Mete Atak, cebinde taşıdığı bıçakla Ümit ve Kazım Kaya’ya saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ve sağlık ekipleri, duruma müdahale etmek istedi. Ancak Mete Atak, sağlık görevlilerini de bıçakla tehdit ederek engel olmaya çalıştı. Polis ekipleri, Atak'ı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

"3 ÇOCUK YETİM KALDI"

Kaya kardeşlerin akrabası Ferhat Berber, Mete Atak'ın uyuşturucu etkisinde olduğunu belirterek, katledilen Ümit Kaya'nın 3 çocuğu babasız bıraktığını ifade etti. Berber, "Çocuklar öksüz kaldı. Mete Atak daha önce de sorun çıkarmıştı, uyuşturucu ile yakalanmıştı. Ancak serbest bırakıldı. Ümit Kaya, Atak'a zamanında yardım etmiş, ailesine para vermiş bir insandı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri