Ankara'da araç içinde ateşlenen silah başka bir araca isabet etti: 2 yaralı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana gelen bir olayda, bir otomobil içinde ateşlenen silahtan çıkan mermi, yoldan geçen bir kamyonete isabet etti ve iki kişiyi yaraladı.

Olay, Çankaya İlçe Emniyet Amirliği önünde gerçekleşti. İddialara göre, Ö.A. (40), aracının bagajından silahını çıkardığı sırada, silahın kazara ateş alması sonucu çıkan mermi, trafikte ilerleyen bir kamyonete isabet etti. Kamyonette bulunan F.G. (21) ve B.D. (28) yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Ö.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÖRGÜ TANIKLARI OLAYI ANLATTI

Olayın görgü tanıklarından Melih Kul, silahın otomobilin arka tarafında boşaltılmaya çalışıldığı sırada ateşlendiğini belirterek, "Arkadaşlarımla olay yerinde oturuyorduk. Birden silah sesi duyduk. Kısa bir süre sonra kamyonetin camındaki kırığı fark ettik. Yaralı kişiler kafalarını tutarak yanımıza geldi. Birinin kafasından çok kan geliyordu, diğerinin ise boynu yaralanmıştı. Anladık ki, arabadaki silah kazara patlamış ve mermi yanlarından geçen kamyonete isabet etmiş. Hemen polisi ve ambulansı aradık. Olay yerinde inceleme yapıldı" dedi.

Bir diğer görgü tanığı Fatih Onat ise, olay sırasında silahın ateş aldığını ve kamyonetin yanından geçen bir kişinin ensesinden vurulduğunu belirterek, "Şoförün üzerine de kan sıçramıştı. Kafasından kanlar akıyordu, gördüğümüzde çok şaşırdık. Hemen peçete uzatarak pansuman yapmasına yardım ettik ve ambulans çağırdık. Her iki yaralı da ambulansla hastaneye kaldırıldı" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralıların durumu hastanede yakından takip ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri