Ankara'da ayaz, yağmur, kar bir arada: Hafta soğuk başladı!

Ankara yeni haftaya 'buz gibi' başlıyor. Meteoroloji verilerine göre Başkent haftanın ilk gününde hafif kar yağışı ve dondurucu soğuk yaşayacak.

Ankara'da iyiden iyiye soğumaya devam eden hava, bu hafta daha da fazla hissedilecek. 'Ankara ayazı'nın geceleri net bir şekilde hissedildiği Başkent'te bu hafta sabah işe, okula giderken daha kalın giyinmek akıllıca olabilir.

HAFTA ANKARA AYAZIYLA BAŞLADI

Yağmurun etkisiyle geçen pazar gününün ardından haftanın ilk iş gününde Başkentli vatandaşları 0 derece ve hatta yer yer 0 derecenin altında bulutlu bir hava bekliyor. Hissedilen sıcaklığın daha da düşük seviyelerde olacağı Ankara'da sabah saatlerini öğlene bağlayan dakikalarda bazı ilçelerde hafif kar yağışı da görülebilir.

Öğleden sonra 2 derecelerde seyredecek sıcaklık, akşam saatlerinde yeniden düşüşe geçerek soğuk bir Başkent akşamı hissettirecek. Öğleden sonra ise yağış beklenmiyor...

ANKARA'DA BU HAFTA DA ŞEMSİYELER MESAİ YAPACAK

Meteoroloji'nin bu haftaki verilerine göre Ankara bu hafta da sağanak yağmur etkisinde olacak. Pazartesi günü hafif kar geçişiyle başlayan yağışlar, tahminlere göre küçük bir aranın ardından çarşamba ve perşembe günü geri dönecek.

Hafta başında düşük sıcaklıkların gözlemleneceği Başkent'te yağmurlarla beraber hava sıcaklığı da bir nebze olsun artıyor. En yüksek sıcaklıkların 12-13 dereceleri bulacağı Ankara'da çarşamba ve perşembe günü yağış bekleniyor. Özellikle çarşamba günü sağanak şeklinde yağması beklenen yağmura dikkat...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri