Ankara'da bazı belediye başkanları Ziya Gökalp'i andı

Türkçülük düşüncesinin fikir babası, toplum bilimci, fikir insanı Ziya Gökalp, vefatının 100. yılında anılıyor. Ankara'daki belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından Gökalp için anma mesajları yayımladı.

Türk sosyolojisinin kurucusu ve Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden Ziya Gökalp, vefatının 100. yılında anılıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve bazı belediye başkanları, Gökalp için anma mesajları paylaştı. İşte Gökalp için paylaşılan mesajlar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ziya Gökalp için anma mesajı paylaşan ilk isim oldu. Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Atatürk'ün 'Fikirlerimin babası' dediği, Türk sosyolojisinin kurucusu, büyük fikir adamı ve Türk milliyetçisi Ziya Gökalp'i vefatının 100. yılında saygı ve minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Ziya Gökalp için anma mesajı yayımlayan bir başka belediye başkanı oldu. Kasap, "Atatürk’ün 'fikir babam' dediği, büyük düşünce ve siyaset adamı Ziya Gökalp'i vefatının 100. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, "Fikirleriyle milli uyanışın öncüsü olan Ziya Gökalp’ı vefatının 100. yılında saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz" paylaşımında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri