Ankara’da bol kazalı gece: Farklı ilçelerde yaşanan çok sayıda kazada en az 5 yaralı var

Ankara'da oldukça hareketli bir gece geride kalırken farklı ilçelerde yaşanan kazalarda 5 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gece saatlerinde zincirleme trafik kazası yaşandı.

İstanbul yolu Şaşmaz alt geçitte yaşanan ve çok sayıda aracın karıştığı trafik kazasında araçlar maddi hasar alırken olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. Kaza sonrası alt geçitte trafik aksadı.

Ankara Mamak’ta iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Mamak’ın en işlek caddelerden biri olan Boğaziçi Dördüncü Cadde’de gece saatinde yaşanan kazada iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı kaza sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ankara’nın Sincan ilçesinde gece saatlerinde korkutucu bir kaza meydana geldi.

Sincan’da Vatan Caddesi göbeğinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Yüksek hızın sebep olduğu düşünülen kazada iki araçta da maddi hasar meydana gelirken olay yerinde çok sayıda vatandaş ile polis ve sağlık ekiplerinin geldiği görüldü. Kazada yaralı durumu bilinmiyor.

Bu gece meydana gelen bir diğer kaza da Yenimahalle’de yaşandı.

Anadolu Bulvarı’nda Yahyalar Mahallesi’nde yaşanan kazada iki araç birbirine girdi. Araçlardan biri kullanılamaz hale gelirken olay yerine itfaiye ekipleri de geldi. Yaralanmanın olduğu kazada araçta sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ekibinin geldiği ve yaralanan şoförün ambulansla hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

ÇUBUK'TA YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 4 YARALI

Bu akşam saatlerinde meydana gelen bir diğer kaza da Çubuk’ta yaşandı.

Çubuk Barajı’nın çıkışında otoyolda yaşanan kazada bir aracın kontrolden çıktığı ve aracın arkasının koptuğu görüldü. Feci kaza sonrası olay yerine ambulans ekipleri de sevk edildi. Olayda 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri