Ankara'da çevre yolunda ve Şaşmaz Kavşağında çok sayıda trafik kazası yaşandı: Çevre yolundaki kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da meydana gelen çok sayıda trafik kazasının biri ölümle sonuçlandı. Özellikle Çevre Yolu'nda peş peşe meydana gelen kazalar, trafikte aksamalara yol açtı.

KARAPÜRÇEK MEVKİİ'NDE FECİ KAZA

Kaza, Ankara Çevre Yolu Karapürçek mevkiinde meydana geldi. D.G.E. yönetimindeki 06 DYN 845 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, sağ şeritte ilerleyen Zülfikar Demirkıran’ın kullandığı araca arkadan çarptı ve takla attı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, D.G.E.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İVEDİK KAVŞAĞI'NDA MADDİ HASARLI KAZA

Ankara Çevre Yolu üzerindeki bir diğer kaza ise İvedik Kavşağı’nda meydana geldi. İki aracın karıştığı kazada şans eseri can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen ekipler, kazanın ardından trafik akışını normale döndürmek için çalışmalara başladı.

YENİMAHALLE ŞAŞMAZ KAVŞAĞI'NDA KAZA

Yenimahalle ilçesi İnönü Mahallesi Şaşmaz Kavşağı’nda ise bir araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kaldırıma çıkarak bir elektrik direğini devirdi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçta ve çevrede maddi hasar meydana geldi.

Ankara'da gün içinde yaşanan bu kazalar, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri