Ankara'da esnaftan ilginç reklam: Poşetin dayanıklılığını kanıtlamak için arkadaşını taşıdı

Kurban Bayramı yaklaşırken esnafların satış teknikleri de giderek ilginçleşiyor. Ankara'da bir esnaf, sattığı kurban eti poşetlerinin sağlam olduğunu kanıtlamak için dikkat çekici bir yöntem denedi: Arkadaşını poşetle taşıdı.

Bu ilginç tanıtım yöntemi, sosyal medyada hızla yayıldı ve esprilere neden oldu.

YIRTILMAYA KARŞI DAYANIKLI POŞET TESTİ

Esnaf, "Yırtılmaya karşı dayanıklı et poşetimiz gelmiştir. Denemesi bizden" diyerek 68 kilo ağırlığındaki bir arkadaşını poşetin içine koydu. İki kişi, poşeti iki tarafından tutarak müşteriyi taşıdı ve poşetin sağlamlığını bu şekilde gösterdi. Bu ilginç reklam videosu sosyal medyada hızla yayılarak farklı yorumlar aldı.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları bu ilginç tanıtıma farklı tepkiler verdi. Bir grup kullanıcı, esnafın yaratıcı satış tekniğini övgülerle karşılarken bazı kullanıcılar ise bu kadar abartılı bir yönteme gerek olmadığını belirtti.

Bu sıra dışı tanıtım, hem esnafın yaratıcılığını hem de sosyal medyanın etkisini bir kez daha gözler önüne serdi. Kurban Bayramı öncesinde esnafların dikkat çekmek için denediği bu tür yaratıcı yöntemler, bayram alışverişinin ne kadar renkli ve eğlenceli olabileceğini de gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri