Ankara'da et kuyruğu ramazanın ilk gününden başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ramazan boyunca Başkent Marketlerde uygun fiyatlı et satışı yapacağını duyurmuştu. Bugün Kızılay'daki şubede 10'dan itibaren başlayan et satışı için market önlerinde uzun kuyruklar oluştu. Et kuyruğunda bekleyen bir vatandaş ise, "Kuyruk görünce sıraya giriyoruz." dedi.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

ABB'nin ramazan ayında uygun ücretle et satışı başladı. Bugün sabah saatlerinde başlayan et satışına Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar uygun fiyatlı et alabilmek için saatler öncesinden sıraya girdi.

BAŞKENT'TE UYGUN ET SATIŞI BAŞLADI

Ramazan ayının ilk gününde kuyruklar gecikmedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı et satışına başlayacağını duyurmuştu. Vatandaşlar uygun fiyatlı etten yararlanmak için Başkent Market önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Sırada bekleyen bir vatandaş, "Bu ne kuyruğu?" diye sorarak sıraya geçerken, bekleyenlerden biri, "Ne sırası olduğu fark etmiyor, kuyruk görünce bekliyoruz, uygun fiyatlı bir şey satılıyordur." dedi.

KIYMA 369 TL, KUŞBAŞI 379

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Halk Ekmek Fabrikası bünyesinde faaliyet gösteren Başkent Marketler, ramazan ayında uygun fiyatlarla et ve kıyma satışına başladı. Başkent Kart ve kredi kartlarının geçerli olacağı Başkent Marketlerde kıyma 369 TL, kuşbaşı 379 TL ve dana sucuk ise 309 TL'den satılıyor. Ramazan boyunca GİMAT, Batıkent, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ, Kızılay, Mamak/Şafaktepe ve Etimesgut Başkent Market şubeleri, 10.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri