Ankara’da feci trafik kazası: 4 kişi hayatını kaybetti, 1 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Olay akşam saatlerinde, 06 DDC 719 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki yön tabelası direğine çarpması sonucu gerçekleşti.

OLAY YERİNE ACİL MÜDAHALE

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobildeki 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olarak kurtarılan bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi paylaşılmadı.

KAZA BÖLGESİ GÜVENLİK ÇEMBERİNE ALINDI

Kaza sonrası, bölgedeki trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, olay yeri polis ekiplerince güvenlik çemberine alındı. Ekipler, kazanın oluş nedenine yönelik detaylı bir inceleme başlatarak, aşırı hız veya teknik bir arızanın etkili olup olmadığını araştırıyor.

KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI VE SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yetkililer, kazada hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri