Ankara'da FETÖ operasyonu: Aralarında rütbeliler de var!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından firari FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi.

Başsavcılığın emir ve talimatlarına istinaden düzenlenen operasyonlarda, haklarında yakalama kararı bulunan 14 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınanlar arasında 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda, şüphelilerin saklandıkları adresler tespit edilerek eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Aramalar sonucunda firari konumda olan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu 14 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldüğü ve burada yapılacak sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan bu tür operasyonların artarak süreceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri