Ankara'da gizli kalmış bir bahçe: Ayaş Yeşil Karadere Bağları...

Ankara'nın gizli güzelliklerini keşfe çıkarken bu seferki durağımız Ayaş'ta bulunan Yeşil Karadere Bağları. El değmemiş doğal bir güzelliğe sahip olan bu yer, içinde bulunan sayısız dut ağaçlarıyla gönlünüzü fethedecek.

Ankara'nın Ayaş ilçesine bağlı Yeşil Karadere Bağları, şehrin içinde saklı kalmış bir güzellik olarak keşfedilmeyi bekliyor. Hafta içi veya hafta sonu keyifli bir zaman geçirmek için Yeşil Karadere Bağları sizleri bekliyor olacak.

DALINDAN DUT YİYEBİLECEĞİNİZ BİR BAHÇE

Yeşil Karadere Bağları, Ayaş'ın eşsiz güzelliklerinden biri olarak birçok etkinlik için olanak sağlıyor. Yeşil Karadere Bağları özellikle içerisinde bulunan çok sayıda dut ağacıyla, dalından taze taze dut yiyebileceğiniz bir yer.

Aynı zamanda adından da anlaşılacağı gibi yemyeşil olan bahçe, eşsiz doğa fotoğrafları yakalamanıza yardımcı olacak. Burada, doğa yürüyüşleri yaparak ve stresten uzaklaşarak bambaşka bir dünyanın içerisine adım atacaksınız.

Yeşil Karadere Bağları piknik ve mangal için de bulunmaz bir yer. Küçük bir derenin yanında konumlanan yer, hem doğanın hem de mangalın keyfini çıkarmanız için fırsat sağlayacak. Doğanın farklı bir yanını ortaya çıkaran Yeşil Karadere Bağları, özellikle yaz aylarında daha da göz dolduruyor.

Ayaş'a 5 kilometre kadar uzaklıkta olan bahçeye ister özel araç istenirse de otobüsle ulaşım sağlanabilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri