Ankara’da haberimiz sonrası 'Askıda Ekmek' uygulamasına ilgi arttı

“Ankaralı ‘Askıda Ekmek'le ekmeğini bölüşüyor” haberimiz duyarlı vatandaşları harekete geçirdi.

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Ankara’nın Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi’nde bulunan bir hal ekmek büfesinde haberimiz sonrası duyarlı vatandaşların Askıda Ekmek uygulamasına ilgisi arttı.

Ankaralı ‘Askıda Ekmek'le ekmeğini bölüşüyor haberi ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için duyarlı vatandaşları harekete geçirdi. Yardıma muhtaç ailelerin günlük ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla yardımsever vatandaşların fırınlardan ya da ekmek büfelerinden fazladan ekmek alıp ihtiyaç olanların almaları için bırakma yöntemi olan Askıda Ekmek uygulaması Etimesgut’ta yaygınlaşmaya başladı.

Etimesgut Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi üzerinde bulunan halk ekmek büfe sorumlusu Ünzile T. “Haberiniz sonrası insanlar daha çok ekmek alıp bırakmaya başladı. Günlük sadece bir kişi 30 ekmek alıp bırakıyor. Kimisi ihtiyacı kadar alıyor, geri kalan parası kadar da fazladan alıp bırakıyor.” açıklamasında bulundu. “Büfemizde Askıda Ekmek bırakanların sayısı gün geçtikçe artıyor” diyen Ünizile T. günlük bırakılan ekmeğin 100'ü geçtiğini, öncekine göre büyük bir artış olduğunu belirtti.

“HAYRA VESİLE OLDUNUZ”

Vatandaşların bu uygulamaya giderek sahip çıktığını söyleyen Ünzile T. “Haberinizin buna büyük katkısı oldu. Bir hayra vesile oldunuz. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri