Ankara'da kaçak sigara operasyonu: 2 kişi gözaltına alındı

Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Ankara'nın Altındağ ve Yenimahalle ilçelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, çok sayıda kaçak sigara ve tütün ürünlerine el konuldu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen titiz operasyonlar, kaçakçılık faaliyetlerine büyük bir darbe vurdu.

Edinilen bilgilere göre, kaçak sigara ve tütün ürünlerine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında, Altındağ ve Yenimahalle ilçelerinde kaçak ürünlerin saklandığı iki farklı adres tespit edildi. Bu bilgiler ışığında, söz konusu adreslere eş zamanlı düzenlenen baskınlarda önemli miktarda kaçak ürün ele geçirildi.

Operasyonda, 2 milyon 400 bin adet kaçak makaron, 10 bin 600 adet yurda kaçak yollarla sokulmuş puro, 2 bin 950 paket kaçak sigara, 2 bin 400 adet elektronik sigara ve 670 adet kaçak pipo tütünü ele geçirilerek kaçakçılık faaliyetlerine büyük bir darbe indirildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ayrıca, baskınlar sırasında 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilere, 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçu kapsamında adli işlemler başlatıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün kaçakçılıkla mücadeledeki kararlı tutumu ve başarılı operasyonları, kaçakçılık faaliyetlerine göz açtırmıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri