Ankara'da kadın, çocuk ve doğa için protokol imzalandı

Türkiye Ormancılar Derneği ile Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği iş birliği protokolünü imzalayarak, kardeş dernekliğini ilan etti.

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Türkiye Ormancılar Derneği Başkanı Ahmet Hüsrev Özkara, Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği ile imzalanan protokol hakkında, “Gelişmiş toplumların en önemli göstergesi örgütlülüktür. Biz, daha önce yapmış olduğumuz görüşmelerde Kayseri Umur Çınarı Derneği ile kardeş dernek olarak yol yürümeye karar vermiştik. Bu iş birliğindeki önemli nokta doğa, çevre, ormanlarımız; kadın ve çocuklarımız… Bu ortak çalışmalarımızı kısa sürede hayata geçireceğiz.” dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer, “Güzel bir günde güzel bir iş birliği için bir aradayız. Biz bugün burada doğa için, çevre için, vatandaşlarımız için, kadın ve çocuklarımız için buradayız. 'Ağaçsız orman, ağaçsız toprak vatan değildir' ve 'Yeşil görmeyen gözler renk zevkinden mahrumdur' diyen Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini de burada hatırlatmak istiyorum. Bizler de diyoruz ki kadınlarımızı, geleceğimiz olan çocuklarımızı görmeyen gözler insanlıktan mahrumdur. Bundan sonraki süreçte de Türkiye Ormancılar Derneği ile iş birliği içerisinde toplumumuzu hem kadınlarımız hem çocuklarımız hem de ormanlarımız için projeler üretmek, bilinçlendirmek ve kamuoyu oluşturmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri