Ankara'da kahve keyfi yeni lezzetle taçlanacak

Ankara Yenimahalle’de esnaflık yapan 60 yaşındaki Sezgin Karaağaç, anadolugazete.com.tr muhabirine Denizli leblebisiyle ilgili bilgi aktardı. Karaağaç, “leblebilerin esas ana maddesi kaymaktır.” dedi.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Yenimahalle'de leblebi satan esnaf Karaağaç, çeşit çeşit leblebileri Başkentli vatandaşların beğenisine sunuyor.

3 yıldır kuruyemiş işinde çalıştığını, doğal leblebilerin Denizli’ye ait bir fabrikadan geldiğini ve Başkent Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde satışa sunduğunu söyleyen Sezgin Karaağaç “Leblebilerimizin içerisinde boya, glikoz, şeker şurubu gibi maddeler bulunmuyor. Ürünlerimiz tamamen doğaldır. Kaymak, böğürtlen, çilek, frambuaz gibi meyvelerin özünden elde ediliyor. Üretim tamamen el yapımı.” dedi.

''İADE GARANTİSİ VERİYORUM''

“Ben garanti veriyorum, beğenmezseniz geri getirebilirsiniz" ifadeleriyle ürünleri hakkında iddialı olduğunu belirten Karaağaç, böğürtlenli, çilekli, frambuazlı, kaymaklı gibi çeşitli leblebi türlerinin bulunduğu bilgisini aktararak, Ankara'da benzer doğal ve lezzetli ürünleri bulmanın zor olduğunu iddia etti.

Emekli bir Başbakanlık çalışanı olduğunu söyleyen Sezgin Karaağaç, kuruyemiş mesleğini arkadaşına yardım amaçlı başladığını, sonrasında yaptıkça bu işten keyif aldığını söyledi. Müşterilere ürünler hakkında garanti verdiklerini ve beğenmeyenlerin geri iade edebileceğini ifade etti.

KAHVE KEYFİNE LEZZET KATACAK

Leblebi ürünlerinin kalite ve markalarının arkasında olduğunu vurgulayan Karaağaç, lezzet olarak özellikle kaymaklı leblebiyi önerdi. Leblebilerin organik olduğu için uzun süre dayandığı bilgisini aktaran Karaağaç, bu eşsiz lezzetin özellikle kahve keyfini daha anlamlı ve sohbete tad katarak güzelleştirdiğini ifade etti. Karaağaç, kadınların kahve günlerinde bu lezzeti tercih etmelerini tavsiye etti.

''CAM KAVANOZDA SAKLAYIN''

Sezgin Karaağaç, müşterilerine leblebinin tadına bakma fırsatı sunduğunu ve bu lezzeti deneyenlerin sürekli almak isteyeceğini söyledi. Ayrıca, ürünleri muhafaza etmek için cam kavanozların kullanılması gerektiğini ve bu şekilde uzun süre korunabileceğini açıkladı. Bu özel leblebi türünün, kahve keyfini artırmanın harika bir yol olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri