Ankara'da kan donduran olay: Selam aldı, satırlı saldırıya uğradı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir markette satırlı saldırı olayı yaşandı. Korkunç olayda bir market çalışanı saldırıya uğradı.

Ankara Etimesgut'ta korkunç bir olay yaşandı. Market çalışanı Mustafa A. Ö. (18), işi sırasında yanına yaklaşan bir kişi tarafından beklenmedik bir saldırıyla karşılaştı. Saldırgan, Mustafa'nın elini tutarak selam verdi. Ancak Mustafa'nın şaşkınlıkla sorduğu 'Hayırdır, niye elimi tuttun?' sorusu üzerine, saldırgan sadece 'Hayırdır' diyerek aniden saldırmaya başladı.

Saldırganın bir anda çıkardığı satırla vurduğu anlar, güvenlik kamerasına net bir şekilde yansıdı. Olayın ardından saldırgan kaçmayı başardı ve şu an için yakalanamadı. Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Saldırganın kimliğini belirleme ve neden bu saldırıyı gerçekleştirdiği konusunda çalışmalar sürüyor.

ŞÜPHELİ YAKALANDI: SABIKASI VARMIŞ

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen olayın ardından yapılan araştırmalar neticesinde, olayın faili olduğu belirlenen B.L. isimli şüpheli 30 Ağustos Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli B.L., yapılan ilk görüşmede, olayda kullandığı kesici aleti attığı yeri belirtti. Bu doğrultuda, kesici aleti bulmak amacıyla şüpheliyle birlikte olayın gerçekleştiği adrese giden ekipler, bahçe kısmında olayda kullanılan "satır" olarak adlandırılan kesici aleti buldu ve delil niteliğinde muhafaza altına aldı.

B.L., yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın, daha önce birçok suçtan kaydının bulunduğu ve suça sürüklenen çocuklar kapsamında olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri