Ankara'da korkutan kaza: Kamyonun freni patladı 10 araca çarparak durdu!

Başkent Ankara’da trafik kazası yaşandı. Yenimahalle’de meydana gelen kazada freni patlayan kamyon 10 araca çarparak durdu.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı Ostim Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen trafik kazasında, freni patlayan bir kamyon 10 araca çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, Mehmet Zahit Kotku Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki bir kamyonun freni patladı, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolünü sağlayamadı. Kamyon, park halindeki ve seyir halindeki 10 araca çarptıktan sonra durabildi. Çevredekilerin hemen ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, kazada 3 kişinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik yoğunluğu oluşurken, polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kamyon sürücüsünün yaşadığı fren arızası nedeniyle meydana gelen kaza, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri