Ankara'da korkutan trafik kazaları: Söğütözü'nde zincirleme kaza trafiği tamamen durdurdu

Başkent Ankara'da çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Kazalarda yaralanmalar meydana gelirken kaza sonrası trafik durma noktasına geldi.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Şehrin en yoğun bölgelerinden biri olan Söğütözü'nde, TOBB önünde üç aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada, araçlarda ciddi maddi hasar oluşurken, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralıların durumu henüz netlik kazanmazken, kaza sonrası Çukurambar-Konya yolu ve Eskişehir yolunda trafik tamamen durma noktasına geldi.

YENİMAHALLE'DE 2 KİŞİ YARALANDI

Başka bir kaza ise Yenimahalle'de, Ostim Stadyumu yakınlarında gerçekleşti. Burada bir araç yoldan çıkarak kaza yaptı. Bu kazada iki kişi yaralandı ve yaralıların durumu hakkında bilgi alınamadı.

KEÇİÖREN'DE KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Keçiören Şenyuva bölgesinde, Kuzey Ankara yakınlarında da bir kaza kaydedildi. Burada bir araç, bir kamyona arkadan çarparak hasar gördü. Bu kazada da yaralı durumu belirsizliğini koruyor.

Ankara'daki artan trafik kazaları, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri