Ankara'da lunapark oyuncak jetonlarına zam geldi

Kurban Bayramı'nda Ankara'daki lunapark eğlencelerinin tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, jeton fiyatlarındaki artışla karşılaştı. Bütçelerine uygun oyuncaklara binmeye çalışan çocuklar, biletlerin pahalılığı nedeniyle oyuncak tercihini sınırlı tutmak zorunda kaldı.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ulus'taki Gençlik Parkı'na akın eden Ankaralılar, çocuklarına keyifli anlar yaşatmak için lunaparkların yolunu tuttu. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda 60 TL olan oyuncak jetonları, bu bayram 75 TL'ye yükseldi. Jetonlardaki bu fiyat artışı, lunaparka eğlenmeye gelen birçok kişiyi düşündürdü. Giriş ücretinde ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Vatandaşlar, lunapark alanına girebilmek için her zamanki gibi 10 TL giriş ücreti ödemeye devam ediyor.

Jeton fiyatlarındaki artışın yanı sıra giriş ücretinin sabit kalması, ziyaretçilerin cebini zorlayan bir konu haline geldi.

FİYAT ARTIŞI EĞLENCEYE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Bazı ziyaretçiler, fiyat artışının eğlence bütçelerini zorladığını belirterek, lunapark işletmecilerinin fiyat politikalarını gözden geçirmesi gerektiğini ifade etti. Diğer yandan, lunapark işletmecileri ise artan maliyetleri gerekçe göstererek, bu zammın kaçınılmaz olduğunu savundu.

Bayram tatilini lunaparkta geçirmek isteyen aileler, bütçelerini ayarlamak zorunda kalırken, eğlencenin tadını çıkarabilmek için yeni jeton fiyatlarına uyum sağlamaya mecbur bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri