Ankara'da mazgal tehlikesi sürüyor!

Ankara'da yol kenarlarında bulunan düzensiz mazgal demirleri, uzun süredir araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturuyor.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Çankaya Doğukent Caddesi üzerinde bulunan ve özellikle yağmurlu havalarda altyapının çökmesiyle ortaya çıkan demirler, trafikte seyreden araçların kazaya karışmasına neden olmaya devam ediyor. Trafiğin yoğun olduğu ana caddelerde sıkça rastlanan bu durum, sürücüler için her geçen gün artan bir tehlike oluşturuyor.

Daha önce defalarca bu konuyla ilgili uyarılarda bulunulmasına rağmen, yetkililerin herhangi bir adım atmaması endişeleri artırıyor. Mazgalların yol ile aynı seviyede olmaması, bazı bölgelerde aşağıda bazı bölgelerde ise yukarıda kalması nedeniyle birçok kaza yaşanıyor. Eğer bu sorunla ilgili acil bir çözüm üretilmezse, kazaların sayısının artarak devam edeceği düşünülüyor.

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Birçok kazaya neden olan düzensiz mazgallar için yetkililerin harekete geçmesini bekleniyor. Yol güvenliğini sağlamak amacıyla mazgalların yol ile aynı hizada tesviye edilmesi gerektiği açıkça ortadayken, bu konuda atılacak adımların gecikmesi durumunda daha fazla can ve mal kaybının yaşanabileceği ifade ediliyor.

Ankara’nın ana arterlerinde bu tür problemlerin devam etmesi, hem sürücülerin hem de yayaların hayatını tehlikeye atıyor. Yetkililerin acil bir çözüm üretmemesi halinde bu durumun daha büyük kazalara davetiye çıkaracağı belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri