Ankara’da otopark sorunu çözüm bekliyor!

Başkent Ankara'nın gün geçtikçe artan nüfusu otopark sorununu da beraberinde getirdi. Başkentliler özellikle trafik ve otopark sorununun çözüme ulaştırılmasını yetkililerden talep ediyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ankara çok sayıda göç aldı. Öte yandan beklenen olası büyük İstanbul depremi nedeniyle İstanbul ve çevre şehirlerden ayrılan vatandaşlar da Ankara başta olmak üzere deprem riski az görülen şehirlere göç etti.

6 buçuk milyon nüfusa sahip Ankara’da en başta ulaşım ve otopark sorunu gün geçtikçe büyüyor.

OTOPARK SORUNU!

Kişi başına en fazla otomobil sahipliği olan Ankara’da otopark sorunu git gide büyüyor. Giderek nüfusu artan Başkent'te yaşanan ulaşım ve otopark sorunu günlük yaşamı zorluyor.

Ankara’nın başta Çankaya, Mamak, Keçiören ve Altındağ gibi merkez ilçelerinde yaşanan otopark sorunu da vatandaşları mağdur ediyor.

Çankaya ilçesine bağlı Maltepe semtinde araçların park sorunu nedeniyle kaldırıma ya da boş arazilere park edildiği dikkatlerden kaçmıyor.

Araç sahiplerinin otomobillerini park sorunu nedeniyle kaldırıma bırakması yayaları mağdur ederken, tek şeritli yollarda trafiğin sıkışmasına da neden oluyor. Vatandaşlar ise seçimlerde en çok ulaşım konusunun gündemde tutulmasını talep ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri