Ankara'da peş peşe trafik kazaları: En az bir kişi hayatını kaybetti

Ankara’da farklı noktalarda meydana gelen trafik kazalarında bir kişi yaşamını yitirdi, birçok araçta maddi hasar oluştu.

İlk kaza, 100. Yıl Çukurambar Parkı yakınlarında yaşandı. Bir araç, bir yayaya çarptı ve talihsiz yaya aracın altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bir diğer kaza Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Burada bir TIR, seyir halindeki araca yandan çarptı. Kazada araçta maddi hasar oluşurken, can kaybı yaşanmadı. Bağlıca çevre yolunda ise yüklü bir TIR, bilinmeyen bir sebeple devrildi. Devrilen TIR’ın yükü yola saçıldı ve trafiği aksattı. Olay yerine gelen ekipler güvenliği sağladı ve yolda temizlik çalışmaları başlatıldı.

Son olarak Lalahan’da, kontrolünü kaybeden bir araç bariyerlere çarptı. Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirilirken, kazada herhangi bir can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Ankara'da art arda yaşanan bu kazalar, trafiği olumsuz etkiledi ve sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri