Ankara Pursaklar’da aşırı makyaj yapan öğrencilere sürpriz önlem

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bulunan Dede Korkut Anadolu Lisesi'nde dikkat çekici bir olay yaşandı. Okulun müdür yardımcısı, makyaj yaparak okula gelen öğrenciler için kapıda makyaj temizleme suyu ve pamukla bekledi.

Sosyal medyaya yansıyan bir görüntüde, Pursaklar’da bulunan bir lisede aşırı makyaj ile okula gelen öğrenciler için müdür yardımcısı, makyaj temizleme suyu ile hazır bekledi. Okul yönetimi tarafından öğrencilerin okul yönetmeliğine uygun giyinmeleri ve makyajsız olmaları gerektiği konusunda sık sık uyarılar yapılmasına rağmen, bazı öğrencilerin kurallara uymadığını fark eden müdür yardımcısı, ilginç bir çözüm geliştirdi. Sabah okula gelen öğrencileri girişte karşılayan müdür yardımcısı, makyajlı öğrencilerden, yanlarında getirdiği makyaj temizleme suyu ve pamuklarla yüzlerini temizlemelerini istedi.

Müdür yardımcısının bu eylemi sosyal medyada büyük takdir topladı. Okulda disiplinin sağlanması ve okul kurallarına uyulmasının önemine vurgu yapıldığı yorumlarda, müdür yardımcısına destek yağdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri