Ankara'da sağlık çalışanları İsrail'e karşı ABD Büyükelçiliği önünde eylem yaptı

Ankara’da sağlık çalışanları Gazze’de yaşanan İsrail terörüne karşı ABD Büyükelçiliği önünde toplandı. Kalabalık bir grup ellerinde dövizlerle Filistin'e destek sloganları atarak, basın açıklaması yaptı.

Gazze’de insanlık dışı saldırılarına her geçen gün bir yenisini ekleyen İsrail’e karşı Ankara’da ABD Büyükelçiliği önünde eylem yapıldı.

Şifa Hastanesi’ne günlerce yaptığı saldırının ardından bugün itibarıyla giren İsrail’e Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü’nden de tepkiler gelmişti.

Başkent Ankara’da Söğütözü’nde bulunan Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği önünde bir araya gelen sağlık çalışanları ellerindeki dövizlerle İsrail’e karşı eylem yaparken Filistin lehine de sloganlar attı. Büyükelçilik önündeki grup ‘Katil İsrail kanında boğul’, ‘Gazze’de katliama dur demek için harekete geç’, ‘Gazze’de soykırım var’, ‘40 bebek yalandı, Şifa Hastanesi katliamı gerçek’ yazılı dövizlerle basın açıklaması yaptı. ABD Büyükelçiliği önünde toplanan grup Amerika'ya da İsrail'in saldırılarına destek verdiği için tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri