Ankara'da silahlı kuyumcu soygunu: 1 milyon TL değerinde altın ve araba çaldılar!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir kuyumcu dükkanında meydana gelen soygun olayında, yaklaşık 1 milyon lira değerinde altın ve iş yerine ait otomobil gasp edildi. Olayla ilgili olarak 3 hırsız ve onlara silah satan bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kuyumcu dükkanını kapatmak üzere kapıda bekleyen işyeri sahibi, arkasından yaklaşan bir şüpheli tarafından tabancayla tehdit edildi. İşyeri sahibinin direnişi üzerine, şüphelinin silahı ateş almadı. Bu durum karşısında panikleyen silahlı şüpheli, iki arkadaşıyla birlikte dükkanın içine girerek altınları alıp kaçtı. Soyguncular, kuyumcunun otomobilini de gasbederek olay yerinden uzaklaştı.

POLİSİN HIZLI MÜDAHALESİ

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayın ardından kısa sürede üç şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bulunduğu depoda yapılan aramada, dikkat çekici bir bulguya rastlandı; kaynak makinesinin vidalarının söküldüğü ve çalınan altınların bu makinenin içine gizlendiği tespit edildi. Gasbedilen araç ve çalınan altınlar, kuyumcuya geri teslim edildi.

ŞÜPHELİLERİN BAĞLANTILARI

Olayla ilgili önemli bir detay ise, şüphelilerin tutukluk yapan tabancayı geri vererek parasını aldıkları yönünde. Ayrıca, hırsızlara silahı satan kuyumcu dükkan sahibinin de olayda kullanılan tabancayla birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri