Ankara'da siyasi parti genel merkezine uyuşturucu operasyonu: 7 kişi gözaltına alındı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Demetlale Mahallesi'nde Milli Beraberlik Partisi Genel Merkezi'ne düzenlenen operasyonla uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Komşuların, parti binasından gelen yüksek sesler ve kavga şikayetleri üzerine emniyet ekiplerinin başlattığı teknik takip sonucunda uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti yapıldığı belirlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden M.G.'nin parti üyesi olduğu ve yanında bulunan B.Y. ile birlikte parti genel merkezinde uyuşturucu temin ettiği tespit edildi.

B.Y.'nin üzerinde yapılan aramada, satışa hazır paketlenmiş çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullandıkları için gözaltına alınan diğer beş şüpheli, ifadelerinde M.G. ve B.Y.'nin kendilerine uyuşturucu madde sağladığını ve parti binasında uyuşturucu kullanımına olanak tanıdıklarını belirtti. Şüpheliler ayrıca, M.G.'nin parası olmayanlara uyuşturucu madde karşılığında "eşcinsel ilişki" teklif ettiğini iddia etti.

Demetlale Mahallesi Muhtarı Ebru Mert, mahallenin uyuşturucu kullanımı ve satışı konusunda sorunlu bir bölge olduğunu belirterek, polis ekiplerinin bu sorunu çözmek için mücadele ettiğini vurguladı. Vatandaşların bu konuda daha duyarlı olup, "UYUMA" adlı ihbar uygulamasını kullanmalarını tavsiye eden Mert, operasyonun başarılı şekilde sonuçlandığını ifade etti.

Apartman sakinlerinden Gülper Güneyli, parti üyelerinin kendilerini rahatsız ettiğini, yüksek ses çıkardıklarını ve apartman zillerini çalarak daireye girdiklerini söyledi. Bir diğer apartman sakini Songül Karaca ise operasyon sonrası rahatladıklarını belirterek, “Narkotik şubeden Allah bin kere razı olsun” dedi. Karaca, parti üyelerinin apartmandaki gençlerle para alışverişi yaptıklarına da tanık olduğunu anlattı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri