Ankara’da sokak köpeklerinin sayısı artıyor! Gölbaşı’nda korku var!

Ankara’nın en önemli tartışma konularından biri olan sokak köpekleri sorunu, Gölbaşı’nda artarak devam ediyor. Gölbaşı’nda yapımı süren Millet Bahçesi’nin içi, çevresi ve TOKİ Konutları’ndaki sokak köpekleri tedirgin ediyor.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara Gölbaşı’nda sık sık gündeme gelen sokak köpeği sorunu çözüm bekliyor.

Gölbaşı Yaylabağ Caddesi, 832. Sokak ile Gölbaşı TOKİ Konutları’nda gezinen ve sürekli kavga eden köpek sürüleri ilçeliyi tedirgin ediyor.

Günün her saatinde kavga eden, otobüs durağında bekleyenler ile kaldırımda yürüyen Başkentlilere havlayan ya da kovalayan sokak köpeklerinin toplanmasını isteyenler, yaşadıkları korkuyu anadolugazete.com.tr’ye anlattı:

GÜVENLİ ALANLAR OLUŞTURULMALI

*Saliha Candan: Bir hayvanseverim ama ben de korkuyorum doğrusu. Sokak hayvanları güvenli alanlarda kısırlaştırılarak yaşamalı. Bu şekilde sorun yaşamaya ve acı olaylarla karşılaşmaya devam ederiz.

*Ömer Kılıç: Sokak köpekleri nedeniyle yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum. Bu çok acı bir olay. Daha önce bana havlayan ve kovalayan hayvanlardan şans eseri kurtuldum.

*Uğur Eski: Gölbaşı TOKİ Konutları’ndaki sokak hayvanları nedeniyle çöp atmaya gidemediğim zamanlar oluyor. Ailece büyük bir korku yaşıyoruz. Çöp atmak, durağa yürümek böyle zorluk yaşatmamalı. Yetkililer lütfen bir çözüm bulsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri