Ankara'da şoke eden cinayet: Abdullatif Şener'in oğlu rehin aldığı anneannesini silahla öldürdü

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'nın Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü.

Şener ile anneannesi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve Bedirhan Şener, Çetiner'i silahla rehin aldı.

Durumu fark eden Abdüllatif Şener, hemen dışarı çıkarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, rehin alma durumu nedeniyle bölgeye özel harekat polisi de gönderildi. Ancak, Bedirhan Şener, tartışmanın büyümesi üzerine anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı ve olay yerindeki çalışmalar devam ediyor.

Abdüllatif Şener, Sözcü Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu, eşinin hayatta olduğunu belirtti. Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum, karşısındaki kişinin anneannesi olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri