Ankara'da şüpheli valiz korku yarattı!

Ankara Dikmen Caddesi'nde şüpheli bir valiz, polis tarafından kontrollü olarak patlatıldı. Patlatılan valizin içinden kıyafet çıktı.

Ankara'da meydana gelen olayda, TBMM'nin üzerinde bulunduğu Dikmen Caddesi'nde şüpheli bir valiz bulundu. Polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan valizin içinden kıyafet çıktı.

İÇİNDEN KIYAFET ÇIKTI

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Dikmen Caddesi üzerinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi yakınlarında, şüpheli bir valiz bulundu. Olay yerine kısa zamanda çok sayıda polis ulaştı. Polislerin çevrede geniş güvenlik önlemleri almasının ardından, yol trafiğe kapatıldı. Bomba imha ekipleri tarafından şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlatılan valizin içerisinden ise kıyafet çıktı. Valizi akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin koyduğu bilgisi verildi.

ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞLARI UYARDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Çankaya Dikmen Pazaryeri çevresinde güvenlik önlemleri alınarak, bomba imha uzmanlarımız tarafından şüpheli paket uygulaması yapılacaktır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmaması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri