Ankara'da sürpriz buluşma: Mansur Yavaş, Muharrem İnce ile bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Elde edilen bilgilere göre, Muharrem İnce, Mansur Yavaş’ı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki makamında ziyaret etti. Ziyaretin, İnce'nin talebi üzerine gerçekleştiği belirtilirken, görüşmenin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bilgisi dahilinde yapıldığı öğrenildi. Bu detay, görüşmeye yönelik spekülasyonları artırdı.

Ankara'da son olarak Tüzük Kurultayı sırasında CHP Parti Genel Merkezi’ne yönelik eleştirilerde bulunan ve Ekrem İmamoğlu ile kendisi arasında bir cumhurbaşkanlığı yarışı gündemi oluşturmaya çalışanlara tepki veren Mansur Yavaş, partiyi “fitne ateşine odun atmakla” suçlamıştı.

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi’ni kurduktan sonra CHP ile arasında zaman zaman gerilim yaşanmıştı. Muharrem İnce, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala istifa ederek dikkat çekmişti.

Bu buluşmanın, ilerleyen günlerde siyasi arenada ne tür yansımaları olacağı merakla beklenirken, Mansur Yavaş ve Muharrem İnce'den konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri