Ankara'da TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde çevre yolunda bir otomobil, yol kenarında duran TIR'a çarptı. Ok gibi saplanan otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Ankara çevre yolu Etimesgut mevkiinde korkunç bir kaza meydana geldi. Park halindeki TIR'a arkadan çarpan araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Lastik değiştirmek için yol kenarında duran TIR'a, İstanbul istikametinde seyreden otomobil çarptı. Neden çarptığı bilinmeyen otomobil, TIR'a adeta ok gibi saplandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, aracın şoförünün hayatını kaybettiğini tespit etti. Hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki çocuk ise hastanede vefat etti. Yaralanan 3 kişi ise olay yerindeki tedavilerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

TIR sürücüsünün yola reflektör de koyduğu ve otomobilin uyarı levhasına da çarptığı belirtildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri