Ankara'da toprak kayması: Otomobil hurdaya döndü

Ankara'da, toprak kayması sonucu çöken istinat duvarı, yaklaşık 5 metre aşağıda bulunan binanın otoparkına düştü. Otoparkta bulunan otomobil hurdaya döndü.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 13 Haziran tarihinde meydana gelen şiddetli sağanak yağışlar nedeniyle Basınevleri Mahallesi Çelebi Sokak'ta bir toprak kayması meydana geldi. Bu toprak kayması sonucunda, yeni asfalt dökülen yolun bir bölümü ve yaklaşık 5 metre aşağıda bulunan bir binanın otoparkında bulunan istinat duvarı çöktü.

Olayın hemen ardından, bina sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye, polis, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Binada yapılan incelemeler sonucunda herhangi bir hasar tespit edilmedi. Ancak otoparkta bulunan bir otomobil, çöken istinat duvarının altında kalarak hurdaya döndü.

Enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, çöken yol ve istinat duvarının enkazı temizlenirken otomobil de moloz yığınının altından çıkarıldı. Bölgede şu anda enkaz kaldırma çalışmaları devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ankara'da sağanak yağış su baskınlarına yol açtı! Hayat felç oldu!

Ankara Haberleri