Ankara'da trafik kazaları can yakmaya devam ediyor: İş makinesinin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Başkent Ankara’da hafta sonuna da trafik kazalarının ardı arkası gelmedi. Farklı noktalarda meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Etlik Mahallesi’nde trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Ayvalı Caddesi’nde yaşanan trafik kazasında bir iş makinesi motora çarptı. Beton mikserinin çarptığı motoru kullanan kadının olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİKKATSİZLİK SONUCU ARACI İLE ASILI KALDI!

Ankara’nın Etimesgut İlçesinde cumartesi akşam saatlerinde trafik kazası yaşandı. Eryaman semtinde Malazgirt 1071 Caddesi’nde dikkatsiz şoför az daha faciaya sebep oluyordu. Otopark bitimi olduğu tahmin edilen noktadan caddeye inmek isteyen şoför tümseği fark etmeyince aracın askıda kalmasına sebep oldu. Sosyal medyada dikkat çeken görüntülerin ardından kullanıcılar o noktada beton bariyer eksiğine dikkat çekti.

Ankara’da çevreyolunda Yenimahalle’nin Yahyalar Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki araç birbirine girdi. Cuma akşamı Karşıyaka Mezarlığı istikametinde meydana gelen kazaya karışan iki araçta da ciddi maddi hasar meydana gelirken bir aracın diğerine arkadan vurduğu görüldü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAZA SONRASI ARAÇ ADETA YOK OLDU

Ankara’da Çubuk ilçesi yakınlarında meydana gelen kaza sonrası aracın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Aracın adete yok olduğu kaza sonrası şoförün sağlık durumuna dair bir bilgiye ulaşılamadı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri