Ankara’da trafik kazaları korkutuyor: Aynı noktada iki günde iki kaza meydana geldi| Yaralılar var

Başkent Ankara’da birçok noktada trafik kazaları yaşandı. Trafik kazalarında yaralılar olduğu öğrenilirken kazaya karışan araçlarda ciddi hasarlar meydana geldi. Çankaya Konutkent'te son iki günde iki kez kaza oldu.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Konutkent Mahallesi'nde son 2 günde 2 trafik kazası yaşandı.

ŞOFÖR YARALI, ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Dün gece Konutkent Mahallesi yakınlarında Eskişehir Yolu’nda yaşanan kazada bir araç kamyona çarptı. Oldukça hızlı olduğu tahmin edilen araç hurdaya dönerken kazada aracın kamyona yandan çaptığı ve aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Kazada araç şoförünün hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

KONUTKENT'TE BU KEZ BİR ARAÇ TAKLA ATTI

Önceki gün yine Konutkent Mahallesi’ndeki kavşağın hemen ilerisinde bir kaza meydana geldi. Nedeni bilinmeyen kazada aracın takla atarak durduğu görüldü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralı durumuna ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Bir kaza da Çankaya ilçesinde dün öğle saatlerinde Ümitköy’de meydana geldi. Eskişehir Yolu'nda seyir halinde iken bilinmeyen sebeple takla atan araç trafikte zor anlar yaşatırken, olay yerine kısa sürede gelen polis ve sağlık ekipleri aracın şoförünün sağlık durumu ile ilgilendi. Bir zincirleme kaza oluşmaması sevindirirken şoförün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Trafik ise bir süre üç şerit olarak sürdü.

Dün öğle saatlerinde bir trafik kazası da Gölbaşı ilçesinde yaşandı. Kepekli kavşağı çıkışında 2 aracın karıştığı kazada bir aracın diğerine arkadan çarptığı görülürken, iki ayrı yöne savrulan araçların birinde ciddi hasar meydana geldi. Kazada yaralanma yaşanmadı.

ARAÇLA BEYAZ EŞYA DÜKKANINA GİRDİ

Önceki gün Çankaya’da bir kaza daha meydana geldi. Dikmen Mahallesi'nde yaşanan kazada bir araç beyaz eşya mağazasına daldı. Mağaza duvarına vuran araçta ve mağazada yer alan beyaz eşyalarda maddi hasar meydana geldi. Şans eseri kazada yaralanma yaşanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri