Ankara'da trafik kazalarında en az 12 kişi yaralandı: Aşırı hız, dikkatsizlik, ışık ihlali

Başkent Ankara'da dün gece Altındağ ve Çankaya ilçelerinde yaşanan trafik kazaları çok sayıda kişinin yaşanmasına ve maddi hasara sebep oldu.

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Çankaya’da dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ve EGO otobüsü birbirine girdi.

OTOBÜS VE KAMYON ÇARPIŞTI

İlçenin Birlik Mahallesi Doğukent Bulvarında meydana gelen trafik kazasında Özel Halk Otobüsünün kamyona yandan vurduğu öğrenildi.

Yaşanan kaza sonrası hafif maddi hasa meydana gelirken kazada yaralanma olmadığı öğrenildi. Yaşanan kaza sonrası yol uzun bir süre kapandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Çankaya’da bir trafik kazası daha yaşandı. Alacaatlı Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen zincirleme kazaya 3 araç karıştı. Yaşanan kazada araçlardan birinde ciddi maddi hasar meydana gelirken yan yana olan iki araçta da hafif hasar yaşandı. Kazanın sebebi tam olarak bilinmezken kırmızı ışık ihlalinin kazaya sebep olduğu iddia edildi.

ARA SOKAKTA AŞIRI HIZ YAPTI FACİADAN DÖNÜLDÜ

Çankaya ilçesinde meydana gelen bir başka kaza pes dedirtti.

Atapark Mahallesi’nde 1291 Sokakta öğleden sonra ara sokakta olduğunu unutan bir sürücü aşırı hız yaparak çıktığı ara sokakta seyir halindeki başka bir araca çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan araç park halindeki başka bir araca da çarptı. 3 araçta da maddi hasar meydana gelirken yaşanan kaza “Ara sokakta bu kadar hızlı gitmenin sebebi ne?” sorusunu akıllara getirdi.

ALTINDAĞ'DA KAZANIN ETKİSİYLE MİNİBÜS DEVRİLDİ 11 KİŞİ YARALI

Dün akşam saatlerinde Altındağ’da korkutan bir kaza meydana geldi.

Siteler’de Karacakaya Caddesi ile Altınay Caddesi arasında gerçekleşen kazada dolmuş ve otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolcu dolu minibüs devrildi. Devrilen minibüsteki 9 yolcunun dışında sürücülerin de yaralandığı kazada toplam 11 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere sevk edilen yaralıların içinde ağır yaralı olmadığı öğrenildi. Kazada iki araçta da maddi hasar oluştu ve kazanın ardından olay yerine gelen çekici ile araçların kaldırılması sonrası yol yeniden eski haline döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri